Proosten op een impulsief nieuw begin

Impulsief, dat kan je me zeker wel noemen. Dit is niet de eerste keer dat ik een nieuwe blog begin. Toch ben ik gek op plannen, misschien wel juist omdat ik zo impulsief ben.

Dus. Toen ik erachter kwam dat mijn andere blog alwéér uit de lucht was, had ik het even helemaal gehad met zelf hosten en afhankelijk zijn van de server die we thuis hebben staan. Terug naar de basis zoals ik ooit begon, daar dacht ik al langer over: weer gewoon naar blogger en het bloggen niet al te serieus nemen. Ik tik stukjes omdat ik daar zin in heb en om de dingen te vertellen die mij bezig houden. Van daar uit zie ik wel weer. Lekker de statistieken laten voor wat ze zijn en mijn ding doen.

De combinatie wordt deze blog. Een blog over plannen, waarschijnlijk ook over lezen en boeken, en over leuke, nerdy dingen. Dungeons & Dragons spelen bijvoorbeeld. Verhalen verzinnen als ik daar weer aan toekom. Bordspellen en computerspellen die ik leuk vind. Of gewoon, hoe mijn dag was of waar ik nu weer tegenaan liep omdat ik zo'n chaoot ben, of die leuke lampjes een paar straten verderop.

Mocht je die verhalen leuk vinden, dan vind ik het tof als je ze leest. Heb je er geen zin in, ook prima. Ik schrijf gewoon weer van me af waar ik zin in heb, zonder mezelf druk op te leggen.

Doei, tot de volgende keer en zo!

Reacties

 1. Wat een leuk stukje Jantine! Ik wens je veel inspiratie en plezier bij het onbezorgd bloggen :)
  xx Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelf hosten ? heb je dan iets anders gehad van blogspot
  of bedoel je betalend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Betaald inderdaad. Ik had een server thuis staan waar mijn blog op stond met wordpress.org, en een betaalde url. Die heb ik nog en kan ik waarschijnlijk weer hierheen gaan koppelen.

   Verwijderen

Een reactie posten