Alweer opnieuw beginnen

Ongeveer een maand geleden schreef ik hier mijn laatste post, en toen bleef het stil. Het ging nog niet helemaal lekker, en eerlijk is eerlijk, ik ben er een beetje uit als het om bloggen gaat. Zodra het langer geleden is, wordt het ook steeds moeilijker om te schrijven. De flow ben ik een beetje kwijt - die flow die ik anderhalf jaar geleden wel had, toen ik dagelijks een post schreef.

Toch geef ik nu mezelf weer die schop. Want ik mis het, het regelmatig een stukje tekst de wereld in slingeren Het is in de jaren hiervoor een stukje van mezelf geworden, en waar het niet doen eerst lekker opgeruimd voelde, voelt het nu vooral ... leeg toch. Dus hup, gaan met die banaan en schrijven! De afgelopen dagen pakte ik er mijn dagboek weer bij, en dat ging eigenlijk best lekker. Nu wordt het tijd om weer met deze blog aan de slag te gaan. Voordeel is dat ik nog niet veel lezers op deze plek gehad zal hebben, dus er zullen nog relatief weinig mensen afgehaakt zijn ;-)

Voor morgen kan ik alweer een nieuwe post beloven. Een over het versieren van een bullet journal als je - net zoals ik - geen pinterestwaardig tekentalent bent. Tot morgen!

Reacties